Top Guidelines Of یبوست ت

فراموش نکنید که یبوست را همیشه نمی توان در خانه درمان کرد و برای رفع آن نیاز به نظر متخصص دارید تا ابتدا علت آن پیدا شود و بعد اقدامات درمانی لازم انجام گیرد.

در موارد خاص آزمایش خون هورمون تیروئید (برای تشخیص کم‌کاری تیروئید) و کلسیم (برای کشف اختلال پاراتیروئیدی) ممکن است مفید باشد.

هموروئید بیماری بواسیر یا هموروئید تورم و التهاب عروق ناحیه‌ی مقعدی است که به علت زور زدن بیش از حد حین اجابت‌ مزاج مشکل در انواع مختلفی به وجود می‌آید و از عوارض شایع یبوست مزمن است.

یبوست یکی از شایع‌ترین مشکلات گوارشی است و اغلب به عنوان کاهش تعداد دفعات دفع مدفوع در روز در نظر گرفته می‌شود. تصور بسیاری از ما بر این است که باید هر روز اجابت مزاج داشته باشیم.

نفخ نفخ و درد شدید، معمولاً در سمت چپ و پایین شکم احساس می‌شود. در هنگام یبوست گازی که به صورت طبیعی توسط باکتری‌های روده از مدفوع تولید می‌شود درون روده جمع می‌شود و درد ایجاد می‌کند.

غذاهایی مثل لوبیا، عدس، بلغور جو دوسر، بادام، جو، بیشتر سبزیجات، و میوه های تازه و خشک سرشار از فیبر می باشند.

بازتوانی کنترل ماهیچه‌های کف لگن : افرادی که به دلیل اختلال در عملکرد عضلات کف لگن دچار مشکل در دفع و یبوست شده‌اند نیز باید تحت روان‌درمانی و بازتوانی کنترل عضلات کف لگن با تمرینات خاص قرار گیرند. بسیاری از عضلات کف لگن و اطراف مقعد و راست‌ روده دارای درجاتی از کنترل ارادی هستند. بنابراین، آموزش می‌تواند بیماران مبتلا به اختلال کف لگن کمک کند تا عضلات خود را بیشتر و بهتر در حین اجابت مزاج کنترل کنند.

دانه‌های چیا به‌ویژه سرشار از فیبر هستند و فقط در ۱ اونس (۲۸.۴ گرم) ۹.۸ گرم فیبر دارند. حبوبات خانواده ای از گیاهان خوراکی هستند که شامل لوبیا، نخود، عدس و بادام زمینی است.

اما این برداشت درستی نیست. اگر در هفته سه بار یبوست در 3 ماهگی اجابت مزاج داشته باشیم و احساس خوبی داریم، به این معناست که سالم هستیم. یبوست به معنای نیاز به وارد کردن فشار بیش از حد در زمان اجابت مزاج، یا دفع مدفوع سفت یا احساس عدم دفع کامل مدفوع است.

یکی از عوارض شایع یبوست، هموروئید است که به خاطر ایجاد فشار زیاد برای دفع ایجاد می شود.

معاینه‌ انگشتی : ممکن است پزشک طی یک معاینه بالینی، بیماری عامل یبوست را شناسایی کند.

دفع حجم زیاد خون یا داشتن مدفوع سیاه قیری رنگ ممکن است به معنای خونریزی شدید دستگاه گوارش باشد و باید فورا به پزشک مراجعه کنیم.

یبوست یکی از مشکلات شایع در دوره بارداری است. حدود نیمی از خانم ها در دوران بارداری، به ویژه در سه ماهه سوم بارداری، دچار یبوست می‌شوند.

موارد زیر می تواند به شما در جلوگیری از ابتلا به یبوست مزمن کمک کند:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Top Guidelines Of یبوست ت”

Leave a Reply

Gravatar